[obsdanmarksidentop.html]
[obsdanmarksidendrop.html]
Foreslå et link på obsdanmark[obsdanmarksidenmenu.html]
[obsreklame.html]
   
foreslå et link
 
 
ObsDanmark kan man godt kalde for en "startside" eller et "Linkkatalog". Der hvor ObsDanmark skiller sig ud fra de andre er, at det kun er de 10 bedste sider i hver "kategori" som kan vises på siden.
Ulempen er, at en masse gode sider ikke bliver vist.
Fordelen er, at man ved, at de bedste sider findes på ObsDanmark.
For ObsDanmark er det nemmere, at holde kontrol med 10 sider frem for 100 sider i hver kategori. Konkurrencen bliver større, for dem der ønsker, at være på listen, til gavn for forbrugerne.Siden bliver mere troværdig og seriøs til sidst.
 
Derfor kan man ikke tilføje et link på ObsDanmark, da ObsDanmark ikke kan love om linket vil blive vist på siden, der er rigtig mange parameter der først skal undersøges.
Hvis ens side bliver vist på siden, kan man glæde sig over, at man er i Top 10 i sin kategori, men man skal gøre sig fortjent til det, for ens plads kan sagtens blive taget igen.
 
 

 

 

få en profil

Få en Gratis Profil på ObsDanmark

 

 

Der kræves et Partnerlink - Backlink.
(Et link der henviser til Obsdanmark.dk)
 
Find profilerne på Startsiden under Profiler.

 

Eksempel på en Profil i en lille udgave

 

ObsDanmark

Shopping Indeks

Nyheder

Offentlige

Sport

Livsstil

      Profiltekst
ObsDanmark er Danmarks nye Startside. En linkportal med Top 10 i hver kategori, så det kun er de mest seriøse og troværdige hjemmesider man finder på ObsDanmark. Søg i Shopping Indeks, læs de seneste nyheder og find de offentlige myndigheder. Er du interesseret i sport eller penge så er ObsDanmark siden du søger. En hjemmeside til forbrugerne.
 
Der er hjemmesider der ikke helt kan finde sin egen kategori eller ikke har mulighed for at komme ind på top 10 i sin kategori, fordi det er hjemmesider der er en niche til kategorien. Derfor har Obsdanmark valgt at kalde de kategorier for Kategori - Tema. Så hjemmesider der har relationer til en kategorien har mulighed for at komme på der.
 
Ligeledes kan det også gå den anden vej, at dit link rydder ud af Top 10. Men her vil det stadig stå i vores database, eller tælle som "Linkbuilding" og give dit link bedre Rank hos søgemaskinerne, hvis du har fået lavet en beskrivelse "Profil" af din hjemmeside. For så måske senere at kunne komme på listen igen, når forbrugerne har dømt den inde.

 

anbefal et link til dropdown
 
Obsdanmark.dk har en Pagerank på
Page Rank Check
 
 
[bundfacts.html]